SMEŠTAJ

Dnevni boravak

DNEVNI BORAVAK

Dnevnom boravku je posvećena posebna pažnja jer korisnici tu provode najviše vremena. To je najveća i najlepša prostorija. Opremljena je komfornom kožnom garniturom okrenutom prema kaminu. Kožne fotelje su grupisane oko garniture a u centralnom delu je klupski stočić.

Ovaj raspored omogućava okupljanje manjih grupa, intimnije razgovore i praćenje televizijskog programa na TV ekranu. Soba ima izlaz na glavnu terasu i povezana je sa trpezarijom. Veliki prozori daju adekvatno prirodno osvetljenje koje direktno utiče na rapoloženje i pozitivno utiče u aktiviranju vitamina D u organizmu i prevenciju mnogih bolesti. Raznovrsno noćno osvetljenje stvara toplu atmosferu u ovom delu kuće.

Prostor je oplemenjen umetničkim slikama, cvećem i drugim dekorativnim predmetima.

TRPEZARIJA

Trpezarija je duša kuće, bez obzira da li smo se okupili da bi uživali u ukusnom obroku, radi druženja ili igranja društvenih igara.

U našoj prostranoj trpezariji nalazi se veliki drveni četvrtasti sto sa tapaciranim stolicama. Zauzima centralno mesto u prostoriji kako bi se obezbedilo dovoljno prostora za nesmetano kretanje i za ustajanje. Iznad stola nalazi se rasveta kojom se postiže osećaj intime i topline.

Prostor je oplemenjen dekorativnim elementima poput slika i svećnjaka. Boja zidova je nežna i svetla kako bi omogućila pravi mir i opuštenost prilikom obedovanja.

Trpezarija
Spavaća soba

SPAVAĆA SOBA

Na raspolaganju  se nalazi 12 luksuznih soba (jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne) sa prirodnim izvorom svetlosti. Ukupan kapacitet je 30 korisnika.

Sve sobe su opremnjene udobnim krevetima, ormanima i noćnim stočićima sa lampama i prilagođene su pokretnim, polupokretnim i nepokretnim korisnicima. Svaka soba ima televizor sa kablovskom televizijom, bežični internet i klima uređaj koji se uključuju na zahtev korisnika. Većina soba ima izlaz na terasu.

Zidovi su u prirodnim bojama koji pružaju opuštajuću atmosferu i oplemenjeni su slikama. Svaka soba poseduje SOS taster, tako da su korisnici u mogućnosti da u bilo kom trenutku potraže pomoć medicinskog osoblja.

TERASA

Kada dođu lepi dani nema boljeg mesta za odmaranje i opuštanje od terase.

Korisnici na raspolaganju imaju 5 terasa. Glavna terasa koja se nalazi u produžetku dnevne sobe predstavlja omiljeno mesto za opuštanje i druženje na svežem vazduhu.

Opremljena je sa više kompleta udobnih garnitura za sedenje gde se može popiti popodnevna kafa, odigrati partija šaha, karata ili pročitati dnevna štampa. Posebnu čar daje cvetno šarenilo.

Terasa deluje nestvarno magično i pruža zadovoljstvo uživanja tokom cele letnje sezone.
Terasa
Dvorište

DVORIŠTE

S lepim vremenom dolazi i želja da što više vremena provodimo napolju uživajući u sunčanim zracima.

Izlazak sunca, prelepo cveće i prva jutarnja kafa u kutku za sedenje je pravo uživanje. Naše dvorište je prava letnja oaza koja se prostire na površini od 17 ari. Cela površina je pokrivena travom, drvećem, voćem, četinarima i cvećem. Nema tog porodičnog ručka koji može da se takmiči sa veseljem oko roštilja u dvorištu.

Lepo i funkcionalno dvorište je pravi užitak za svaku osobu koja voli da provodi vreme na otvorenom.