O NAMA

Profesionalnost i ljubaznost su naša svakodnevica!

Dom za smeštaj i negu starih lica Singidunum je licencirana ustanova socijalne zaštite, osnovana sa idejom pruzanja visokoprofesionalnih i kvalitetnih usluga starim, bolesnim i nemoćnim osobama, koje uključuju smeštaj, medicinske usluge, ishranu, negu i higijenu, veoma raznovrstan i aktivan društveni život, jednostavno sve što će život starijih osoba učiniti lepšim, komfornijim, ispunjenijim. Nadzor iskusnog tima stručnjaka nad korisnicima obezbeđen je 24 časa, 365 dana.

Objekat se nalazi u mirnom delu Zemuna, smešten na veoma lepo uređenom dvorištu od 17 ari sa travnjakom i dosta zelenila. Izgrađen je i opremljen po najvišim evropskim standardima.

Posetite nas i uverite se u kvalitet usluga i postanite deo naše tople porodične atmosfere!

KNJIGA UTISAKA
 • Mоја мама je jуче напунила 86 година. Била је пресрећна, било је колача, сокова чак и шампањаца, песама и прелепог букета ружа од Управе дома. Овде је почела да се осећа као да живи нови живот. Препоручујем овај дом због љубазности, стрпљиве и топле неге, чистоће, организовања слободног времена и породичних посета у било које доба дана. Хвала вам у име моје мајке. Тома
  Тома
 • U početku sam bio skeptičan kako će moja majka prihvatiti ideju da ode u dom. Prvih par dana je negodovala da bi danas ovaj dom smatrala za svojom kućom. Imate veliku preporuku od mene.
  Milan Jovanovic
  Milan Jovanovic
 • Oduševljen sam načinom na koji je moja majka primljena. Posebno želim da se zahvalim osoblju na vrhunskoj nezi koju pružate.
  Miladin Krkić
  Miladin Krkić
 • Dom vam je zaista odličan. Prezadovoljana sam uslovima u kojima se nalazi moj otac. Želim na ovaj način da uputim jedno veliko hvala svim zaposlenim: lekarima, sestrama - tehničarima, negovateljima i drugima, na svemu što rade.
  Jelena Dimitrijević
  Jelena Dimitrijević
cog